Nektek volt refluxtól nehéz nyelés?
Figyelt kérdés
3napja úgy érzem, nem minden falatnál, hogy mintha megállna a nyelési folyamat, nem bírom lenyelni az ételt, aztán végül csak sikerül. Voltam tegnap házidokinál, refluxos vagyok, már 3 hónapja nem kellett beszednem gyógyszert, tegnap óta újra kell az ulprixot. Rekedt is vagyok, köhögök is és amikor köhögök, fulladok, nehezen kapok levegőt, igaz ma már ez csökkent, 2. szemet vettem be ma. Azt mondta a doki ha gyógyszer hatására múlik akkor oké, ha nem akkor elküld fül orr gégészetre és gyomortükrözésre, hogy kizárjuk a gyomorfekélyt, diétát is tartanom kell, ami mostanában nem volt, egy hónap alatt napi másfél liter kólát ittam meg, elcsábultam, aztán jelentkezett a napokban ez a nehéz nyelés, sőt lecsót is ezalatt az egy hónap alatt vagy 4szer ettem, tehát a kávén kívül, mindent ettem ittam amit nem szabad, csak mivel pánikbeteg vagyok rettegek a torokráktól, gyomoridegem van, minden bajom van, bőgök, ugye ez tényleg csak a reflux? :(2014. szept. 10. 12:18
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!