S. O. S! Vörös lett az arcom. Ég nagyon, vörös és fáj már több órája! Mitől?
Figyelt kérdés
Gyakran lesz hirtelen vörös az arcom bőre de ennyire súlyosan még sosem. Olyan mintha le lennék égve. Tűz forró az arcbőröm, ronda vörös szinű és feszít nagyon. Ez mi lehet már? Ittam egy forró teát és tíz perc alatt hirtelen kijött rajtam ez a valami.
Bőrbetegség nálam nem újdonság.Ekcémás vagyok de ez nem az. Az viszket meg sebesedik az arcom meg csak ég és forró.
Van itthon sokfajta szteroidos krém azzal érdemes lenne bekennem? Vagy mit tegyek? RONDA A BŐRÖM
2014. aug. 30. 18:12
1/2 anonim válasza:
Lehet allergiás vagy valamire. Az is kiválthatja.
2/2 anonim válasza:
Lehet, hogy allergiás vagy valamire. Csináltass allergiatesztet. Milyen tea volt? Lehet, hogy az a ludas. Igyál egy kalcium pezsgőtablettát, az csökkenti az allergiás tüneteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!