Miért vagyok ilyen?
Miért van az, hogy alacsony és nagyon nagyon vékony 15 éves fiú vagyok, de a szám lényegtelen, olyan 11-nek nézek ki.
Mindenki azt hiszi, hogy semmit nem bírok, jaj ne emeld, jaj ne fussál stb.
Abba van igazuk hogy gyenge vagyok, de mi is lehetne rajtam erős, a bőr? :DD
De az erőmet nem is használom, annál inkább az eszemet, szerencse jó nagyon, most megyek gimibe.
Ettől eltekintve mindent csinálok.
És még valami, igazából ez lett volna a kérdés, csak leírtam előtte egy-két dolgot:
Miért van az hogy kevés a folyadék és kajaigényem, gondolom ezért nincs rajtam semmi.
De én ettől függetlenül marha jól érzem magam a bőrömben, rendszeresen bicózok a haverokkal is, egész nap hülyülünk, nyáron mindent együtt csinálunk.
És nem bírok kifáradni.
Úgy van, hogy ha reggel 6-kor kiugrasztanak, akkor még kómás vagyok, de fél óra és rendbe.
És hiába kelek 6-kor, este éjfélkor is háborgok, hogy a fa*szom, megint aludni kell, most is a telefont nyomom háromnegyed kettőkor.
DE!!!! Ha egyszer nehezen sikerül elaludni, akkor meg ku*rva nehéz felkelni, de még milyen nehéz, á nagyon rossz, de csak legyek túl a kelésen, annyi energiám van egész nap, hogy nem igaz, még akkor is ha csak pár órát alszok.
Ez mi már ba*sszus, most is éjszaka van
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!