Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » A 102/61/65 vérnyomás az...

A 102/61/65 vérnyomás az alacsony nőnél? Mi ez? Szivbillentyűzavar?

Figyelt kérdés

nagyon kába és tompult vagyok. belül remegek, kóma vagyok elég gyakran, nehezen kelek fel, fázok, szorongok, bedobog a szivem felkeléskor, és terheléskor. De legdurvább ez a nagyon durva fáradtság, ami vagy két hete kezdett kialakulni nálam. mintha nem lenne bennem életerő, nem folyna bennem a vér, és a legkisebb terhelésre is felpörög a szivem. a kávét se birom, mert kiugrik tőle a szivem. cigit is abba hagytam, mert nagyon durván bekómáltam tőle.

van valami szivbillentyű zavarom, még régen mutatta ki egy orvos, de azt mondta ettől nem kell tartanom, úgyhogy nem is foglalkoztam vele. ezzel lehet kapcsolatban a rosszullét és fáradtság?

mi bajom lehet? mi lehet ez?

2014. aug. 22. 19:42
 1/1 anonim ***** válasza:
Nekem 107, és férfi vagyok...ráadásul jól érzem magam. A rosszullét nem feltétlen a vérnyomásoddal függ össze.
2014. aug. 22. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!