Bevettem 1 Paracetamol Sinust es nagyon szedulok tole, remegek es zug a fejem. Mit csinaljak hogy jobban legyek?
Figyelt kérdés
A tegnap is rosszul voltam, de azt hittem a hules miatt, de ma ahogy bevettem mar rogton ugynazok a tuneteim vannak.2010. jan. 14. 12:58
1/3 anonim válasza:
Hívd fel a háziorvosodat, vagy a patikát és ők megmondják, mi a teendő. Ez persze leginkább attól függ, hogy mennyire súlyosak a mellékhatások. Az biztos, hogy ezt többet nem ajánlott beszedned.
2/3 anonim válasza:
Na és is rosszul voltam ettől a gyúgyszertől,olyan furán éreztem magam,kábúlt voltam,meg azt sem tudtam hol vagyok,szédelegtem,szóval lehet benne valami amit mi nem bírunk. Többet sosem szedtem,csak sima Parecetamolt,attól nem volt már semmi bajom.
3/3 anonim válasza:
esetleg igyál egy kis langyos tejet, meg egyél zsömlét hozzá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!