Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Bevettem 1 Paracetamol Sinust...

Bevettem 1 Paracetamol Sinust es nagyon szedulok tole, remegek es zug a fejem. Mit csinaljak hogy jobban legyek?

Figyelt kérdés
A tegnap is rosszul voltam, de azt hittem a hules miatt, de ma ahogy bevettem mar rogton ugynazok a tuneteim vannak.
2010. jan. 14. 12:58
 1/3 anonim ***** válasza:
Hívd fel a háziorvosodat, vagy a patikát és ők megmondják, mi a teendő. Ez persze leginkább attól függ, hogy mennyire súlyosak a mellékhatások. Az biztos, hogy ezt többet nem ajánlott beszedned.
2010. jan. 14. 13:05
 2/3 anonim ***** válasza:
Na és is rosszul voltam ettől a gyúgyszertől,olyan furán éreztem magam,kábúlt voltam,meg azt sem tudtam hol vagyok,szédelegtem,szóval lehet benne valami amit mi nem bírunk. Többet sosem szedtem,csak sima Parecetamolt,attól nem volt már semmi bajom.
2010. jan. 14. 13:11
 3/3 anonim ***** válasza:
esetleg igyál egy kis langyos tejet, meg egyél zsömlét hozzá
2010. jan. 14. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!