Akárhányszor leguggolok, rögtön azt érzem, hogy kihagy a szívem 1-2 ütést, majd a torkomban dobog erősen, úgy 10-15 másodpercig. Szerintetek mitől?
Volt már nektek ilyen? Bármikor, ha leguggolok a szekrény elé, vagy bármiért... És egyszer meg is néztem, fogtam közben a pulzusom És tényleg kimarad 1-2 ütés... majd utána bumm 1-2 nagy, és úgy érzem a torkomban dobog. 10mp és elmúlik.
Nem vagyok túlsúlyos, sportolok, egészségesen élek.
Ez már velem is előfordult többször.Amikor hirtelen nagyot dobban,akkor még levegőt is alig kapok hirtelen.
Nincs semmi betegségem.Szerintem ez olykor-olykor normális.
23/N
25 éves lány vagyok!Nekem kb.4-5 éve kezdődött!Rögtön bepánikoltam én is,de elmentem EKG-re,szívuh-ra és semmit sem találtak!Sőt a belgyógyász azt mondta,"természetes" állítólag mindenkinek van ilyene,csak akinek annyira pici,hogy nem érzi!MagneB6-ot javasolt,egy db-ig szedtem,de már nem!Néha van ilyen extra-systolem (így hívják),de már annyira nem ijedek meg,veszek 1 mély lélegzetet,esetleg leülök!Már nem gyakran van,általában időre,és úgy figyeltem meg,ha nagyobb szél jön előtte csinálja...
Bátorság,ne ijedj meg,biztos,hogy egészséges vagy!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!