Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mitől beszélek álmomban?...

Mitől beszélek álmomban? Hogyan tudom elfojtani? Bővebben lent

Figyelt kérdés

Eléggé sokat szoktam diskurálni magammal miközben alszom. Van amikor teljes mondatokat mondok amiknek értelme van és egymáshoz ugyan kapcsolódnak valamint tartalmuk is a világra épül de semmi közük az életemhez. Van hogy valami fura nyelven az egész éjjel végigmotyogom (nem tudom milyen nyelv, csak angolul beszélek (folyékonyan, felsőfokon) de ez nem angol) Van amikor 10-20 másodpercekig artikulálatlanul üvöltök. És nem tudom miért. Régebben alva is jártam. Volt hogy elmentem WC-re, egyszer majdnem kimásztam az ablakon is, úgy kellett visszaterelni. Ez még 10 éves korom előtt volt (gyerekeknél elég gyakori úgy hallottam) De azóta nem igazán. Jelenleg 20 éves vagyok. Azért akarom megszüntetni ezt mert picit frusztráló hogy nem tudom mit beszélek. Az embernek van ugye mindenkiről egy véleménye amit (én legalább is) nem teljesen mond el az adott embernek. Csak azoknak akik legközelebb állnak hozzám. Vannak dolgok amiket nem szeretném ha akárki is megtudna. Direkt ezért nem mondom el, szóval, kissé absztrakt lenne tehát ha álmomban kifecsegném.

Előre is köszönöm, a leveleket is szívesen fogadom.

20/F

Minden értelmes választ zöld kézzel jutalmazok

2014. aug. 9. 12:14
 1/3 anonim ***** válasza:

Jelenleg nincs ismert módszer a megszüntetésére. Segíthe3t a stressz kerülése vagy feloldása, és hogy ne maradj kialvatlan, bár ez a mai világban sokszor nagyon nehéz.

[link]

A titkaid kibeszélésével szemben kialakíthatsz gátat magadban.

2014. aug. 9. 21:31
 2/3 anonim ***** válasza:
Amit mondasz, arról készíthetsz felvételt, így visszahallgathatod.
2014. aug. 9. 21:34
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, várom a továbbiakat! Hogyan tudok gátat kialakítani?
2014. aug. 9. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!