Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mitől fáj a fenekem?

Mitől fáj a fenekem?

Figyelt kérdés
Már napok óta fáj a fenekem, de nem tudom, hogy mitől. Viszket, és kicsit kiütéses is lett, és az egyik fele pirosabb mint a másik. Nagyon aggódok, mert a székletem is kicsit sárgásabb és zöldesebb lett mostanság. Mitől lehet ez? Allergia? Valaki segítsen gyorsan! :(
2014. aug. 7. 20:32
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
A megfogalmazás az a sietség és aggodalom okán sikeredett úgy ahogy. Az meg hogy Ön azt hiszi hogy ez kamu, elég sértő feltételezés. Bőrgyógyászhoz pedig azért nem megyek, mert azoknak mindig meg kell mutatni a FENEKEMET, és elég szégyenlős vagyok. :(
2014. aug. 7. 21:04
 12/16 anonim ***** válasza:
66%
Hát a bőrgyógyász látott már ezer segget. Jó eséllyel magától is elmúlik, hacsak nem valami jó kis bőrfertőzés, de azzal meg előbb utóbb úgyis dokihoz mész. Az egyetlen tanácsom (mivel szerintem addig ne kenj rá semmit amíg nem tudod mi az): ha teheted feküdj ki a napra és napoztasd, mondjuk olyan 11 és délután 4 közötti időszakban ne csináld, mert ebben az esetben nem kellene rá fényvédő krémet sem tenni. Nagyon sok allergiás, ekcémás tünetet elmulaszt a napfény.
2014. aug. 7. 22:50
 13/16 A kérdező kommentje:
Ezt már kipróbáltam, de a szomszéd rám szólt hogy ne paráználkodjak. És egyébként sem segített sokat, mert csak leégett. :( De akkor valószínűleg meleg kiütés lesz szerintem.
2014. aug. 8. 14:06
 14/16 A kérdező kommentje:
ja, és a szomszéd azt mondta, hogy nem akarja hogy egy nudlista legyen a szomszédja, és beküldött. :(
2014. aug. 8. 14:11
 15/16 anonim ***** válasza:
Nudlista?! :-D
2014. aug. 8. 14:14
 16/16 A kérdező kommentje:
ezt mondta:D
2014. aug. 8. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!