Policystás vese és máj?
26 éves nő vagyok.Eddig csak a veséimen volt,de már van a májamon is.Észrevehetően romlik az állapotom.Állandóan fáj a hátam,derekam.Nehezen tudok pisilni,dagad a lábam...
7 éve dolgozom a munkahelyemen,de több hónapja táppénzen vagyok.Szakorvos adhat ki igazolást,hogy csökkent a munkaképességem?
Van,aki ilyen betegséggel küzdd?
Emlékeim szerint a munkaképesség csökkenést, illetve annak mértékének megállapítását orvosi bizottság állapítja meg.
Sajnos ez a betegség elmúlni nem fog, megállhat egy szinten vagy rosszabbodhat. A lábdagadás amiatt van, hogy egyre kevesebb a normál veseszövet, nincs, ami rendesen eltávolítsa a folyadékot a szervezetedből.
Szia!
Én örököltem az édesapámtól.Cisztákkal van tele a vesém,meg a májam....ami idővel annyira tönkreteszi a szervet,hogy teljesen leáll.És transzplantációra lesz szükség.De nem biztos,hogy neked is ugyanaz a problémád.Voltál már ultrahangon?Ott pontosan látják,hogy van e neked rajta ciszta.Lehet,hogy neked vesemedence gyulladásod van,vagy veseköved,azért nem tudsz pisilni.
Írj,ha kiderült,mi a gondd nálad:)Addigis jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!