Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Állandóan feszülő nyak,...

Állandóan feszülő nyak, vállak már 1 éve, elmenjek orvoshoz, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szép estét midnenkinek!

kb már 1 éve a nyakammal és a válaimmal van probléma. alapból tudni kell hogy már 3 éve edzek (testsúllyal való edzést csinálok, nem külső tömeggel). kb 1 éve úgy döntöttem elkezdek nyakra edzeni. sajnos voltam olyan hülye hogy elég kemény gyakorltattal kezdtem (háton fekvésből kinyomni a hidat nyakkal nem kézzel. Ezt csináltam egy ideig heti 1-2x, eleinte izomlázam volt, meg szerettem is a gyakorlatot. De sajnos ha jól emlékszek vissza utána kezdődött a probléma. eleinte még csak kis feszülés ha sokáig ültem egyhelyben, ha sétáltam (sétálás közben mostmár állandóan) és edzés után. ezzel még nem foglalkoztam, de azért idegesített. Ma már ott tartok hogy sétálás, futás közben állandóan feszül a vállam és a nyakam (ismerőseim is mondták hogy úgy járok/futok mint egy 200kilós izomállat, azaz a vállaimat felfele nyomom és teljesen feszes vállakkal, kezekkel járok). Sajnos már nagyon kihat az életemre, mert már nem is szeretek utcán se sétálni mert nagyon szarul érzem magam miatta.

Végre eljutottam oda hogy akár még orvoshoz is elmegyek vele, bár nagyon nem vagyok orvoshoz járó csak ha muszáj:P

19 Fiú

Szerintetek elmenjek orvoshoz? ha igen hova? azonnal kórház vagy először házi orvos? (azért kérdem mert még náthán kívül életemben nem voltam orvosnál)

2014. júl. 22. 21:13
 1/3 A kérdező kommentje:
Még hozzá teszem, hogy ha kicsit megmozgatom (nyakkorzés, nyaknyújtás) egy kicsit javul, de pár perc múlva feszül megint..
2014. júl. 22. 21:19
 2/3 anonim ***** válasza:
Reumára kérj időpontot és vigyél beutalót is. Meg kell röntgeneztetned a nyakadat. Ha nincs nagy gond, akkor csontkovács segíthet.
2014. júl. 22. 21:47
 3/3 anonim ***** válasza:
Járj rendszeresen masszőrhöz,hetente legalább egyszer.Hidd el,helyre rak:)
2014. júl. 23. 07:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!