Édesanyám rosszul van, mit tegyek?
Próbáljon meg felkelni, és menjetek el a háziorvoshoz. Ha nagyon szédül, neurológiai oka is lehet, a háziorvos egy egyszerű neurológiai fizikális vizsgálattal tud tájékozódni. Ha úgy ítéli meg, akkor tovább küldi a neurológiára.
Ha nagyon rosszul lesz, sugárban hány, bármi egyéb ijesztő tünet van, azonnal hívjátok a mentőt.
Vagy a háziorvos ki is megy, ha valaki nem tud, mert : annyira felfázott vagy ilyen miatt.
Nekem ilyen attól volt, hogy evés után mozogtam, de ezer oka lehet még és én ki tudam pihenni,ő nem biztos.
Gyógyszer se hat 1.5 óra minden esetben
a kávé pont enm jó a hányingerre, az is lehet, amiatt rossz a gyomra. ha sokat iszik, gyomorfekélye is lehet.
inkább citromos víz enyhíti az ingert.
nekem még napszúrás jutott eszembe, ha nyílt levegőn dolgozik. sok vizet inni, pótolni a sót, világos fejfedő.
meg lehet próbálni még azt, hogy a hasára ahol fáj meleg valamit teszel. jobb lenne, ha orvos is tudna erről, mert ez arra utal, hogy vagy immunrendszeri vagy agyi probléma.
ha csak a vérnyomása alacsony és azért szédül, akkor az előbbi. akkor viszont immunerősítő teákat kell, pl vörös fokföldi rekettye, mehet multivitamin cvitaminnal (1000mg felett).
érdemes lenne még megpróbálni olyan jóga pózokat, ami javít a vérkeringésen, de csak akkor ha biztosan nem agyi eredetű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!