Nem merek pszichológushoz menni!?
Nálam ugyanez volt a helyzet, habár a szociális fóbiát a pszichiáter állapította meg. Aggódtam én is, hogy nem tudok majd kellően őszinte lenni az orvossal, de kifogtam egy jó szakembert, akinél mégis sikerült.
Nekem egy pszichológust ajánlott, a kezelést ő végezte érdemben, vele voltak problémáim, de találtunk mást, akivel nem. Érdekes dolog ez. :))
Próbáld meg a WEBBeteg fórumát, ott orvosok szoktak válaszolni, hasonló kérdés volt már. (Mármint szociális fóbia.) De ezen neten nem lehet segíteni, legfeljebb egy jó tanácsot kaphatsz így.
Fogd fel úgy a dolgot, hogy ez nem "baj", hanem állapot. Mint a vércukorszint, csak ez pszichés. A pszichológus csak felméri a helyzetet. Így sem tudnál a szüleiddel beszélni? Mindenképpen tudniuk kéne, ha pszichológushoz mész (valakinek fizetnie kell), és ők tudnak a leginkább segíteni.
próbálkozz meg relaxációs gyakorlatokkal, agykontrollal, írj magadnak napi és heti terveket, hogy mit szeretnél és mit fogsz tenni ezért.
De ha ekkora a baj, akkor győzd le ezt és keress egy jó szakembert. Ő tud majd segíteni, csak odáig kell eljutni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!