Ssok számitógépezéstől lehet e köhögni?
10 hónapja köhögök eröltetetten ami ingerel mintha ilyen nyálkás vmi gomboc lenne a torkomba (van fekélyem is )Sokan azt mondják hogy savtól van sokan azt hogy idegi alap ezek mind orvosok voltak. De anyám már azt mondja megőrül mert hogy egész nap köhögök és sokat ülök gép elött otthon mivel most nincs munkám egészégi állapotom miatt sem pánikbetegségem is van Rengeteg trauma ért egész életemben, kb 10 -12 órát gépezek egy nap, Van olyan nap mikor 4-5 . van hogy semmi de általába sokat ö azt mondja valami elektroszmog attol sugárzástól de nem hiszem hogy azért lehet ennyit én idegi alapra gondolok vagy sav szerintetek van aki találkozott hasonlóval?
Minden orovsnál voltam minden negatív 2 hét mulva megyek szív ultharangra is mivel vele született rendeleneségem van azzal azt mondják attol is lehet köhögni szív ,de ha az is negativ én sav vagy idegi alapra gondolok.
De kiváncsi vagyok hogy mégis valaki mondja hogy lehet a sok számítogépezéstől de nem tudom elhinni mert sokan gépeznek sokáig.és nincs bajuk
várom válaszotokat köszi.
szerintem se a gépezéstöl
hülyeség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!