Amikor náthásak vagytok mennyi zsepit visztek magatokkal egy napra?
Figyelt kérdés
Vagy egész nap ti mennyit használtok el?2014. jún. 30. 22:10
1/10 anonim válasza:
Hát ha nagyon náthás vagyok, akkor felkészülök egy 100 db-os-sal :)
2/10 anonim válasza:
Nagyon kiváncsi vagyok, hogy mit szűrsz le a válaszokból. Én még életemben nem számoltam meg, hogy mennyi zsepit használok egy nap. Olyan se volt még, hogy 2 nap, vagy 2 megfázás alkalmával feltűnt volna, hogy pontosan ugyanannyi fogyott, mint egy másik alkalommal. És mi van, ha bedugul az orrod és nem is kell zsepi? Vagy szalvétát használsz helyette, akkor mínusz 1 aznapra? Remélem, hogy csak poén az egész.
4/10 anonim válasza:
Szió!
Én most is benne vagyok,és ma kb.3 zacsi 100 db.-osat használtam el.
5/10 anonim válasza:
Én bedobok a táskámba egy 100 darabosat ha megyek valahova, aztán az tuti elég:) meg mellé orrsprayt aztán úgy indulok el akkor csak.:)
6/10 anonim válasza:
Textilzsebkendőt használok. Ha náthás vagyok, akkor férfizsepit veszek elő legalább 5 db-ot (az nagyobb és jobban bírja a stapát is), és 4-5 (vagy több) kicsi, női zsepit is mellé.
7/10 anonim válasza:
na és ha valaki 3 százasat használ el akkor mi van, ember és náthafüggő. Nem feltételnül kell azt tenni amit a másik ember tesz nem?
8/10 anonim válasza:
7-es: miért fáj neked, hogy megkérdezte???
9/10 anonim válasza:
100-as zsepi, es egy zacsko a hasznaltaknak.
Kezfertotlenito: orrfulyas utan hasznalom
Min. 1 literes 100%-os narancsle
Fajdalomcsillapito, lazcsokkento
Ha nem dolgozom akkor 1-2 nap alatt meggyogyulok.
Ha dolgoznom kell, akkor dogveszen vagyok akar 4-5 napig is.
10/10 anonim válasza:
Napi 100 nekem is elmegy.
Most 2 napot feküdtem itthon.
Tea, coldrex, c vitamin.
Holnap már mennem kell dolgozni.
Viszek magammal egy nagy zsepit és rubophent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!