Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miert van az, hogy jobban...

Miert van az, hogy jobban birjuk ha nem alszunk semmit mintha egy orät? Tapasztaltam mindkettöt, legaläbbis nälam igy volt. Mäsnak is ilyen? Mitöl van?

Figyelt kérdés
pelda: nemetben aludtam egy orät hajnalban vonaton,del körül mär olyan komäs voltam mint aki be van ällva,hangok összemosodnak,kivülröl lättam magam,minden mintha viz alatt lett volna,este egyböl kidöltem. Mäs esetben romän ut elött semmit nem tudtam aludni ejjel,szo szerint,megis jol elvoltam napközbe
2014. jún. 23. 13:41
 1/1 anonim ***** válasza:
Az kialvatlanságtól idegrostjaid tönkre mennek. Minek kísérletezel? Inkább tartsd ahhoz magadat, hogy legalább 6 órát aludjál. Vallatásnál használnak ilyen durva dolgot keleten. Összeomlásig nem hagyták aludni a bűnöst, amíg be nem vallotta. Saját magadat teszed tönkre. Ha csak egy órát alszol, főleg vonaton, azzal valóban rosszabb állapotba kerülsz.
2014. aug. 6. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!