A barátom volt ma nálunk 22éves és fájlalta a szivét meg azt mondta hogy zsibbad a fél arca! Mondtam neki hogy menjünk el orvoshoz! De nem akar menni! Mi lehet a baja, mit mondjak neki hogy elmenjen?
Figyelt kérdés
2010. jan. 3. 19:50
11/13 anonim válasza:
A 20:26 és a MÁSODIK 20:28-as voltam.Mit értettem félre b@szod...csak hogy idézzelek.Nagyon is értettem miről van szó,csak ez a reakcióm a hülye emberekre,már bocs.Arra te hogy reagálsz mikor olvasod hogy a másiknak fáj a mellkasa és elkezd valamije zsibbadni,ÉS NEM AKAR ORVOST.Veszítsd el te is családtagod,és majd meglátjuk a reakciód...tudom mit beszélek...húzzátok az időt akkor hajrá...de ha lehet napokon belül ne legyen olyan kérdés hogy meghalt a barátom,hogy tegyem magam túl ezen.................majd köszönjék akkor a kedves hozzászóló passzivitásának...és még nekem köpköd a másik...pff
12/13 anonim válasza:
milyen passzivitásról beszélsz? senki sem passzív itt úgy vettem észre. a barátnő aggódik, mi tanácsokat adunk, te meg már temetnéd és szakításról beszélsz...normális vagy vagy csak eldurant az agyad?
13/13 A kérdező kommentje:
Valahogy nekem nincs kedvem veled vitatkozni!
És tévedsz én nem azért irtam ide hogy minél hamarabb eltemesem hanem azért hogy megtudjam miért van ez a fájás neki!Azért hogy tudjam neki mondani és elcipelni!
2010. jan. 4. 09:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!