Volt már olyan veletek, hogy több héten át szédültetek?
Szia!Án már másfél éve szédülök!Kivizsgáltak tetőtől talpig,de minden rendben...volt egy komoly műtét,a legtöbb doki arra vezeti vissza dolgot,és állítólag majd elmúlik!De volt aki a nyakcsigolyámra fogja...3 kórházban is végigvizsgáltak,az agyamtól a lábamig,de semmi...lassan megszokom!Igaz nekem inkább ilyen egyensúlygondom van,teház ha ülök vagy felszem nem érzem...engem is lelkileg tett tönkre...
Szerintem menj a fülészetre ha még nem voltál,mert a belsőfül tud olyan tünetet okozni amit Te leírtál!
Kitartás!!!
Zoli
Át tudom érezni a gondodat :( Én 3 ónapig ki sem mozdultam..és ráadásul a sok idegtől valszeg párnikbeteg lettem!Lassan megszokom és már jövök-megyek,de az ideg szétvet mikor olyan érzésem van hogy orra akarok esni!Én is voltam 2-szer CT-n,MRI-n...megvizsgáltak minden szervemet,voltam vagy 6 szakrendelésen,de semmi...az ÁEK-ben azt mondták,hogy ha nem lett volna az a betegségem ami miatt megműtöttekakkor pilóta is lehetnék,olyan egészséges vagyok...de ezzel nem vagyok kisegítve!A vicc az hogy minden doki mást mond :S
Ne keseredj el..idegi alapon is lehet!Nem stresszelsz sokat pl?
Kitartás!!!
Zoli
Egyébként pár napja nem Te kérdezted ugyanezt itt? :) Akkor is válaszoltam...bár lehet nem Te voltál!Akkor bocsi :)
Zoli
Nagycsigyolya röntgenen nem voltál még?Mert ha fáj a nyakad akkor az is lehet a baj!Nekem az az egy leletem ami nem lett negatív!Az okozjat szédülés,fejfájást,sőt fülzúg és fülcsengést,rossz közérzetet stb.
A lényeg,hogy ne keseredj el!Ha nagy baj lenne akkor 1 hónap alatt kiderült volna,vagy lett volna más jele is!A szédülés millió dologtól lehet!A CT-d ha negatív akkor türelem és kitartás kell...amúgy engem otoneurológiára is küldtek!Nem tudom Te eddig milyen vizsgálatokon voltál!
Egyébként nyugodtan írhatsz privátba is ha gondolod!Én már másfél éve így élek..ha bármiben tudok szívesen segítek!!!Csak nyugi...az a lényeg ;)
Zoli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!