Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Párom nincs a legjobb lelkiáll...

Párom nincs a legjobb lelkiállapotban. Hogyan tudnám őt segíteni? G

Figyelt kérdés
Amióta ismerem,mindig bizalmatlan volt az emberekkel,sok csalódás is érte szegényt. A családjában,a barátaiban,a volt barátnőiben,mindenkiben. Még bennem se bizik meg 100%-osan,azt mondta nem akarja,hogy megint összetörjék. Sokszor mondja,hogy fél,hogy engem elveszít és sokat görcsöl,nem tud ellazulni és az a gyanúm,hogy ez a depresszió egyik formája. Szegénykém sokszor maga alatt van,sok mindentöl fél és nagyon bizalmatlan. Én minden tőlem telhetőt meg akarok tenni annak érdekében,hogy bizzon bennem és ne féljen,teljes szívemböl szeretem és soha nem bántanám. Tudom,hogy ilyenkor a legnagyobb szükség van a türelemre,a megértésre, sok sok szeretetre ,a figyelemre,gyengédségre. Szerintem tőlem mindent megkap és igyekszem. Szerintetek mi a teendő ilyenkor? Miben tudnék neki segiteni,hogy ne görcsöljön rá ennyire a dolgokra? Mint pl.hogy ha nem érek haza,csak két perccel késöbb már aggódik és rosszra gondol :-/

2014. jún. 8. 10:34
 1/7 anonim ***** válasza:

nekem az oxigénterápia segített. mintha kicseréltek volna. tüneteim alapján már a skizofréniát is rámsütötték a dokik.

már a harmadik küra után felpezsdült vérem, szorongásaim megszüntek, félelmeim elmúltak

2014. jún. 8. 11:13
 2/7 A kérdező kommentje:

Különben nagyon szeretetreméltó és nagyon kedves,mosolygós és nagyon odaadó,hűséges :) Nagyon nagy szive van és nagyon tud szeretni és ha viszonzom azt amit tőle kapok,akkor az jól esik neki.Nagyon bújós típus és sokszor is vágyik rá,ebben már segitek neki szerintem.

Ez a terápia pontosan hogy működik?

2014. jún. 8. 11:59
 3/7 hektorr7 ***** válasza:
Te sehogy sem tudsz segíteni rajta, megváltoztatni nem tudod! Majd ha ő felismeri hogy súlyos gondjai vannak magától felkeres pszichiátert/pszichológust. Addig hagyjad hagy érjék a kudarcok, legyen rossz kedve majd magától megtanulja hogy menjen el orvoshoz és kérjen segítséget
2014. jún. 8. 17:32
 4/7 anonim ***** válasza:
Tisztelt Hektorr7. Ezt az embert nem kéne ilyen szigorúan leírni. Neki olyan betegsége van, amit önállóan, segítség nélkül képtelen megoldani. Azt hogy beteg, Ő nem tudja, ezért el se ismeri. De tapasztalatom az, hogy ezen a dilidokik sem tudnak segíteni. Tömik majd rivotrillal, vagy más idegrendszer nyugtatóval, aztán semmi eredmény.
2014. jún. 8. 18:46
 5/7 anonim ***** válasza:
Száz százalékos tisztaságú oxigént lélrgzek be viszonylag rövid ideig. A többit ha érdekel priviben mailban
2014. jún. 8. 18:51
 6/7 A kérdező kommentje:

Ne ítéljétek el jogtalanul,ha kérhetem.

Igazából tegnap ismerte fel és segitséget kért tőlem,de azt mondta elég az is neki,hogy itt vagyok és támogatom őt.Én ezt teszem már évek óta,de félek kevés vagyok hozzá.Nagyon szeretve van,de azt a sok rosszat nem biztos hogy el lehet ezzel feledtetni sajnos.Viszont jól megvagyunk,tehát ne úgy képzeljétek el,hogy fhuu rosz a kapcsolatunk vagy ilyesmi,sőt boldogok vagyunk,de néha előjönnek ilyen szomorú gondolatai,ez ilyen lelki eredetű a múltban történt sok negatív események végett,csalódott az apjában is meg a hugában és sajnos az anyukája meg tolókocsis 2éve :/ és mindig attól fél,hogy valami velem is történni fog vagy én is el fogom hagyni őt,pedig nem tennék ilyet soha

2014. jún. 8. 19:29
 7/7 hektorr7 ***** válasza:
borderline személyiségzavaros akkor ha fél, retteg attól hogy elhagyod. Üsd be a gugliba és ha igazak rá a leírt szimptómák akkor szakíts vele mert az ilyen típusú emberektől jobb ha menekül az ember. Chezdubarrynak vannak nagyon jó írásai az ilyen személyiségtorzulásos emberekről.
2014. jún. 8. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!