Nem tudom magam kialudni milyen praktika van esetleg hozzá?
Figyelt kérdés
Változó mikor alszom el, de pénteken este 21kor -> szombat reggel fél 10 kor keltem fel, szombat este 23 órakkor -> vasárnap fél 11 kor ébredtem. Vasárnap este 23:30kor aludtam el és fél 11kor ébredtem meg (csak azért mert hívtak mobilon)
Egyre többet alszom, eddig elég volt 9 óráig aludnom, még ha hajnal 1 kor is feküdtem le, de ez egyre rosszabb.
21/L
2014. jún. 2. 10:59
1/2 anonim válasza:
Saját tapasztalat: Ha kávézol, hagyd aba, vagy csak a délelőtti órákban igyál. Nem tudom mit dolgozol, de az lenne az ideális, ha minden nap este 9 körül lefeküdnél aludni. Gyógyteát nem próbáltál? A citromfű nagyon jó, és pl a kávét is tökéletesen helyettesíti a zöld tea is.
2/2 anonim válasza:
Ja, még annyi, én 22 éves nő vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!