Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Jol jonne a segitseg, es...

Jol jonne a segitseg, es hozzaerto hozzaszolasokat varok. Mit kene maskepp csinaljak?

Figyelt kérdés
egeszseges eletmodot folytatok feleve szinte (sok gyumolcs, zoldseg, viz disznohus kerulese zsiros husok ekrulese, peksutemenyek kiiktatasa stb) es kene tudnom ami a sportot illeti mit kene csinalnom nagyon sok midnetn olvastam illetve hallottam. Eleinte azt mondtak hogyha kardiozom (futas, uszas, bicikli) a testem zsir illetve hajtartalmabol veszitek de kozben a sulyzozas is fontos most meg azt hallom hogy az aerob edzes a jobb hogyha kevesebb zsirt szeretnek latni testemen hogy a hosszu edzesek hiabavaloak mert a szivem csak ahhoz fog hozzaszokni es stressz helyzeteket is rosszabbul fogom kezelni ezert a rovid edzesek a jobbak. Mit kene valtoztassak? Melyik a helyes?
2014. jún. 1. 18:54
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!