Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mitől volt hasmenésem?

Mitől volt hasmenésem?

Figyelt kérdés
Ma délután és tegnap is már laza székletem volt. De ma jobban. Tegnap kezdtem el a Lactofeel hüvelygélt használni, nem tudom, hogy lehet-e hasmenés a mellékhatása. Utoljára 24.-én voltam együtt a barátommal, de védekeztünk óvszerrel. Az első alkalommal is védekeztünk és akkor rendesen megjött. 2 hét múlva kell megjönni újra. Ugye nem vagyok terhes? A hasam fáj, feszül. Mitől lehetett hasmenésem?
2014. máj. 30. 16:22
 1/2 anonim ***** válasza:

Hüvelygéltől nem lesz hasmenésed.

Hasmenés meg amúgy bármitől lehet. Gyomorrontás, valamilyen fertőzés, ami hasmenést okoz. Esetleg valamit ettél, ami székletlazító hatású és nagyobb mennyiségben fogyasztottad.

És ha az aktus legelejétől a végégi védekeztetek óvszerrel és nem volt semmi gond vele, akkor nem vagy terhes.

Amúgy mire használsz hüvelygélt? Ha van valamilyen hüvelyi fertőzésed, akkor attól fájhat a hasad. De magától a hasmenéstől is fájhat.

Diétázz és szedj probiotikumot!

2014. máj. 30. 16:38
 2/2 A kérdező kommentje:
A nőgyógyászom azt mondta nem lát semmilyen fertőzést, rendben vagyok, de majd a rákszűrés eredménye után tud biztosat mondani. A hüvelygélt azért írta fel, mert enyhe folyásom van.
2014. máj. 30. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!