Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ha az emberek kozvetlenul...

Ha az emberek kozvetlenul mellette vannak, majdnem rosszul vagyok, miert?

Figyelt kérdés
Megfigyeltem az egyetemen, hogyha magamban ulok, senki nincs mellettem, se mogottem, semmi bajom. Viszont, ha ul mellettem valaki, vagy mogottem, egesz oran feszengek, stresszelek
2014. máj. 28. 12:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Egyszerűen nem bírod a zsúfoltságot. Ez biológiailag kódolt stresszfaktor, hasonló a klausztrofóbiához.
2014. máj. 28. 12:47
 2/4 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok, nem tudom mi ez, csak akkor nincs gond ha ismerem aki mellettem ül, szóval mostanság próbálok már barátkozni emberekkel akikkel egy légtérben kell lennem. Ha megismerem őket már nem stresszelek miattuk.
2014. máj. 28. 12:51
 3/4 A kérdező kommentje:
En ismerem mindegyiket, megis ha nem ul mellettem senki, sokkal jobban erzem magam. HA mondjuk 1-2 szek tavolsag van kozottunk, akkor sincs semmi bajom, ha viszont a mellettem levo helyen ul, maris rosszul vagyok
2014. máj. 28. 13:00
 4/4 anonim ***** válasza:
alacsony önbizalom
2014. máj. 29. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!