Szédülés (főleg ha felállok), fáradtság mitől lehet?
Néha-néha máskor is előfordult, hogy ha nagyon álltam fel, akkor utána elkezdett elsötétedni minden, de soha nem teljesen, és kb. 1-2 mp alatt elmúlt. Mostanában viszont akárhányszor kelek fel ülésből, vagy állásból azonnal elsötétedik minden teljesen, és lassabban is jön vissza, van hogy meg kell valamibe kapaszkodnom.
Néha van, hogy kicsit megszédülök, és sokszor, ha aludtam is eleget fáradt vagyok. Nem álmos, hanem fáradt iszonyatosan, van hogy annyira, hogy egy bögrét is nehéz megtartanom, mert félek hogy ki fog csúszni a kezemből. Mostanában sokkal fázósabb is vagyok, sokszor vagyok sápadt, és a szemem alatt is karikás.
Vért vettek tőlem 1-1,5 hónapja többször is, ott minden rendben volt. Régebben kicsit magas volt a vérnyomásom, de aztán sokat fogytam (még mindig nem vagyok vékony) és szintén 1-1,5 hónapja azt is nézték sokat, és akkor mindig normális volt. (120/80 általában, vagy kicsit kevesebb).
Ezek mitől lehetnek? Valakinek valami tipp?
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!