SOS fehér pici pöttyök az ajkamon, és nemi szerven?
Figyelt kérdés
tegnap vettem észre viszket és ég a nemi szervem és fehér pici pöttyök vannak rajta, egyik olyanbőrkinövésnek tünik, de ma a számon is lettek pici apro fehér pöttyök és ég ... mi lehet ez? csak hétfőn tudok orvoshoz menni....2014. máj. 24. 02:16
1/2 Adió válasza:
Mindenképpen vírus és fertőző is valaki olyannal folytattál szexuális kapcsolatot aki vírusos és elkaptad mielőbb menj bőrgyógyászhoz , hosszú folyamat lesz valószínű költséges is de megtanulod 1 életre, hogy gumi nélkül nem kúrunk. Ja és ne add át senkinek nem túl szép ajándék.
2/2 A kérdező kommentje:
akkor le irom neked b...meg, hogy gumi nélkül egyszer sem kúrtam. te nagyon okoz....örüljél magadnak, ja és lehet te is hápévés vagy menj el kivizsgálásra mert azt olvastam az emberek többségének van, csak nem tudnak róla :)
2014. máj. 25. 21:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!