Lassan harom hete faj a nyakam/vallam es egyre rosszabb. Mi miatt lehet?
Figyelt kérdés
Egyre intenzivebb fajdalmat erzek a nyakamtol a bal karom fele sugarozva. Lassan elviselhetetlen, idegesit, megsirat es mar aludni sem nagyon tudok tole (pedig nagyon jo alvo vagyok). A vallam le akar szakadni, a konyokem sajog, az ujjaim zsibbadnak. A fajdalomerzet mozgastol fuggetlenul jelentkezik, ergo akarmit csinalok nem lesz jobb, egyedul a fekves az ami hangyanyit enyhit rajta, esetleg a masszirozas de csak amig nyomogatva van, utana megint rossz.Ket orvosnal is voltam a panaszaimmal. Rontgen semmi koros elvaltozast nem mutat, gerincserv lehetoseget kizartak, ekg rendben. Voltaren injekciot kapok ra ami korulbelul 1-2 oraig hat, mellette frontint szedek es meg egy fajdalomcsillapitot, plusz felirtak gyogykezelest (termal, masszor) de ez csak a jovo hettol. Mindket orvos azt allapitotta meg vegul hogy ezek a fajdalmak lelki okok, valami trauma miatt lehetnek. Ennek lehet ertelme hiszen gyerekkori szerelmem, ferjem ugy bo 1 honapja hunyt el rakban es nagyon nehezen viselem, kilatastalannak erzem az eletemet. De okozhat ez ekkora, ilyen jellegu fizikai fajdalmat?2014. máj. 18. 10:35
1/5 anonim válasza:
Igen okozhat ilyen valós, testi fájdalmat is. Gondolj csak bele, hogy sokaknak görcsöl a gyomra, ha idegesek, stresszesek, ez is hasonló dolog.
2/5 anonim válasza:
Szedd a Frontint rendesen, az lenyugtat. A masszírozást próbáld minél előbb elkezdeni.Meglátod jobb lesz, valószínű izomgörcsöd lehet.Esetleg egy enyhén meleg kádfürdő, vagy zuhanyozás is jót tehet.A halálesetet feldolgozni időbe telik,türelem kell hozzá. Jobbulást Neked! Üdv.
3/5 anonim válasza:
Stressztől lehet izomgörcs a nyakadban, válladban, próbáld ki a nyaktornát, neten van több is, én ezt szoktam csinálni amikor a fájdalomtól alig bírom elmozdítani a fejem:
http://www.youtube.com/watch?v=O59vm-hS95M
Mellette kenegesd a fájó részt Inno rheuma forte krémmel, a két vállgödör feletti zomot dörzsöld be vele.
4/5 anonim válasza:
Ha "nyomogatva volt", akkor az valószínűleg nem szakszerű masszázs volt. Bárki megmasszírozhatja a barátait vagy a családtagjait, de ilyen esetekhez már gyógymasszőr kell. Kíváncsi vagyok, mi lesz a masszázs után. Ha az ok lelki eredetű, azzal kell megbirkózni, akár pszichológus segítségével is, a masszázs viszont segíthet a tüneti kezelésben, fájdalomcsillapításban.
Beszéltetek eleget a férjeddel a halálról? Elengedted őt?
5/5 anonim válasza:
Szia nekem is el kezdett fajni bal vállam felé mar egy hete talaltal valami megoldast esetleg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!