Mik a tapasztalataitok az Implanonnal kapcsolatban?
Hello! Nekem tavaly junius ota van implantàtumom, az eleje borzalmas volt, egy honapig!!! véreztem.Azota van hogy kéthetente " megjon" egy-két napra, pàr nap szunet, majd ujra :S Van, amikor egész honapban semmi.
Anno kérdeztem a dokim, nem okoz-e sulynovekedést, ettol tartottam ( holott mindig véknyabb voltam), annyit mondott, azoknàl, akik hajlamosak rà,okozhat, de az én esetemben nem kell aggodni..Hàt a fenéket nem!!! Junius ota 10 kilo feljott ràm, és hol lemegy belole néhàny kilo, hol visszajon..szerencsére még ez a 10 kilo plusz sem okoz gondot nàlam, 67 kilo vagyok a 170 centimhez, de ami nagyon zavaro, hogy délutànra àllandoan felpuffadok!!! ( ugy képzeld el, hogy a ruhatàram ( foleg nadràgok)3 méretbol àll- 38,40,42- és felvàltva hordom oket, van hogy ràmjon a 38 as, màsnap pedig csak a 42 es!!)
Rengeteg forumot végigolvastam az Implanonnal kapcsolatban, szinte kivétel nélkul minden no errol panaszkodott, egy csomot hiztak, felpuffadnak...Màtol elkezdek intenzivebben sportolni,probàlok kezdeni valamit a puffadàssal, és ha 3 honapon belul nem javul a helyzet, kivetetem...
kedves 9:50es valaszolo.Neked mennyire latszik?illetve lathato a borod alatt,mert nekem nem:-(ebbol nem lesz gond?
egyaltalan nem latom es pedig a netes kepeken latszik mindenkinek,nekem meg csak egy zoldesedo folt latszik egyenlore,es alig tudom kitapintani,szerinted csinaltassam ujra ,mert azthiszem ez melyre ment:-S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!