Véletlenül belement az önbarnító a számba, lesz tőle bajom?
Figyelt kérdés
A kérdés elég hülyén hangzik, de ettől függetlenül komoly. Mostanában önbarnító krémet használtam mert borzalmasan fehér vagyok.. többek között az arcomra is szoktam használni, azonban most véletlenül amikor az arcomat kentem a számhoz értem és éreztem a nyelvemen, hogy oda is került belőle. Abszolút nem nagy mennyiség, épphogycsak.. Többször kiöblögettem és le is töröltem jó alaposan a szám körül. Még mindig kicsit érzem a torkomban.Ettől a pici mennyiségtől lesz valami bajom?2014. máj. 15. 23:46
1/3 anonim válasza:
Szerintem nem, de ez nem szakértői válasz. Kicsi mennyiség és mi nők hány hajlakkot, stb-t belélegzünk, rúzsok sem egészségesek általában, szerintem nem lesz semmi baj, de ha rosszul lennél, akkor úgyis éreznéd, hogy gond van. Azt nem tudom elképzelni, hogy valami nagyon nagy bajod legyen tőle.
2/3 anonim válasza:
Az én számba domesztosz is ment már véletlenül, és nem lett tőle bajom, pedig az kicsit durvább cucc, mint az önbarnító. Nyilván nem étkezési célokra ajánlott, de amit a bőrödre kenhetsz, attól komolyabb bajod nem lehet. A sampont meg a szappant is megnyalogatja az ember néha-néha. Nyugi. :)
3/3 anonim válasza:
Ennyitől nem elsz semmi gond, ez szinte biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!