Az aluminium pórtol lehetek szomjas?
Figyelt kérdés
Sziasztok, a lényeg az, hogy kaptam egy nagyon jó munkát egy nagy autógyárban ahol karosszéria csiszolással foglalkozom, méghozzá alumínium karosszériával. Van elszívó maszk meg minden.(amit használok is) de mégis az orromból gyakorlatilag alumíniumot fújok ki gondolom nem áll meg minden az orromban. A lényeg az hogy észrevettem hogy kb 2x annyit iszok mint előtte szó szerint kiiszom a csapot, ez lehet valami reakció az alura vagy csak véletlen egybeesés. A válaszokat köszönöm!2014. máj. 7. 20:50
2/5 A kérdező kommentje:
Hehe... Elötte nehezebb fizikai munkát végeztem ahol felmondtam,+mellék állásom is van, tehát ez nemlehet indok.
2014. máj. 7. 21:03
3/5 anonim válasza:
Az elszívástól, ami lényegében fokozott párologtatást okoz, vagy szomjas. Egyébként is ipari, főként fémipari környezetben kevés olyan tárgy van, ami a munkahelyi levegő páratartalmát valamelyes pufferolni tudná, emiatt nagyon száraz a levegő. A belégzett aluminium por viszont nagyon veszélyes, szilikózisos légzőszervi betegséget okoz. A maszk feltehetően nem zár rendesen, olyan porálarcot kellene használni, aminek van szűrője. Ne nagyon örülj ennek a munkának, mert a leírtak alapján súlyos egészségügyi károsodást képez előidézni. Van ott egyáltalán munkaegészségügyi felügyelet ?
4/5 A kérdező kommentje:
Van igen. Elég komoly gyár.
2014. máj. 7. 21:42
5/5 anonim válasza:
Vegyél mindenképpen egy megfelelő pormaszkot, ez tényleg kib*** veszélyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!