Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Terhesség vagy nem?

Terhesség vagy nem?

Figyelt kérdés

Ebben a hónapban 5x feküdtem le a barátommal, óvszerrel védekeztünk ahogy mindig, nem szakadt ki egyszer sem !

azt hozzáteszem, hogy januárban felfáztam, azóta fájnak a veséim, de az elmúlt 5 napban nagyon sokat kell pisilnem, folyamatosan érzem hogy kell, és jön is.

Tegnap kellett volna megjönnie de nem jött, mondjuk 1-2 napot mindig késik de most nagyon félek. a barátom is elmondta, hogy biztos nem ment belém. Görcsöltem a napokban de nem erősen, ahogy szokott mindig, de most a mellei nem fájnak, viszont fel vannak "dagadva" ahogy szoktam menszi előtt.

Normális válaszokat kérnék köszönöm

egy 18 éves lány

2014. máj. 7. 12:03
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem nem vagy terhes,ha védekeztetek.Ne stresszelj rá,mert attól is késhet.
2014. máj. 7. 12:10
 2/3 anonim ***** válasza:

Ebből nem lesz terhesség, ha óvszerrel védekeztetek és nem szakadt ki.

Ne görcsölj rá, 1-2 napot akármitől késhet.

2014. máj. 7. 14:50
 3/3 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm
2014. máj. 7. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!