Ha lesz a bőröm alatt egy kis háj, akkor kevésbé fogok fázni, mint most, amikor kockás a hasam?
Figyelt kérdés
2009. dec. 26. 17:25
2/11 anonim válasza:
A zsír hőszigetel, ezért valamilyen szinten igen.
3/11 anonim válasza:
huu akkor én azért fázok ennyire mindig mert vékony vagyok?
amugy akkor a kb 100 kgos osztálytársamnak jo lehet de csak mert nem fázik:)
4/11 anonim válasza:
nemhiszem. az előttem lévő 1 kretén:D
5/11 anonim válasza:
hát lehet, hogy jól szigetel...
rajtam van egy kis fölösleg, de két pulóverben megfagyok a szobában
6/11 anonim válasza:
17:37
nmevagyok kretén hát azt irták h szigetel a zsir :D xD
7/11 anonim válasza:
Nem vagyok csontvékony, de nyári hőségben is sokszor meg tudnék fagyni. Ez adottság, nem zsírfüggő.
9/11 anonim válasza:
Majd nyáron fordul a kocka, aki hájas izzad és a meleg ellen sokkal nehezebb védekezni, mint a hideg ellen.
10/11 anonim válasza:
Hogy szigetelne a zsír?!
Elment az eszetek?
A zsírszövet vérellátása (ritkább hajszálér-hálózat) rosszabb mint a sűrűn erezett izomé, ezért hamar lehül és nem tudja felmelegíteni magát.
Az izomszövet finom "remegéssel" képes hőt termelni, ráadásul akinek több az izom a testén, annak (az energiaszükséglet miatt) az alapanyag-csere sebessége is magasabb, mint az elhízottaké.
Tehát aki vékony az fázósabb, ez igaz, de az is aki zsíros és kevés az izomzata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!