Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mi bajom? Fáj a lábam hányinge...

Mi bajom? Fáj a lábam hányingerem van.

Figyelt kérdés

tegnap 3 órát aludtam ma meg jó sokat! enni még nem ettem

de a baj az hogy fáradt vagyok a lábaimat nehéznek érzem és picit fáj a fejem

2009. dec. 26. 14:11
 1/10 anonim ***** válasza:
nekem is így kezdődött egy reggel, délutánra már köhögtem is és estére belázasodtam. ha tudsz menj orvoshoz.
2009. dec. 26. 14:21
 2/10 anonim ***** válasza:

velem is ugyanúgy volt..a H1N1 oltás után.. de szerintem a rendelőbe kaptam el valamit..

másnap estére 38.3°-os lázam volt :S

most eltelt pár nap..alig birok beszélni úgy bevok rekedve..de már azért joobb :)

és nem voltam orvosnál :D

de aludni nem nagyon tudok :S

2009. dec. 26. 14:25
 3/10 anonim ***** válasza:
nekem is napokig 38 volt a lázam, de mostmár jobban vagyok, már csak köhögök. ( első )
2009. dec. 26. 14:26
 4/10 A kérdező kommentje:
én az oltáson már túlestem! és már védett vagyok szóval nem H1N1. amúgy én arra gyanakszom hogy a szervezetemnek kicsit fura volt hogy egyik nap 23 másik nap 10 órát alszok. na meg még mindig nem ettem. (de minnyár kész az ebéd! ha kajáltam írok helyzetjelentést.)
2009. dec. 26. 14:28
 5/10 A kérdező kommentje:
jajj! nem 23! csak 3:)
2009. dec. 26. 14:28
 6/10 anonim ***** válasza:
Attól még lehet H1N1, mivel közel sem véd 100%-ban, és akár mellékhatás is lehet.
2009. dec. 26. 14:35
 7/10 anonim ***** válasza:
Nos én elsején kaptam meg a H1N1 elleni oltást (decemberben! ) 7-én hétfőn már nagyon rosszul éreztem magamat köhögtem és vért köptem, bementünk a kórházba és közölték hogy az oltás ezzel jár:S Mai napig úgy köhögök majd kiköpöm a tüdőm, de a dokik azt mondják semmi bajom, pedig ugyanúgy lázas voltam.
2009. dec. 26. 14:49
 8/10 A kérdező kommentje:
kaja után kicsit jobban lettem. ma már egész jól vagyok:) köszi a válaszokat!:D
2009. dec. 27. 14:53
 9/10 anonim ***** válasza:
Megáll az eszem az oltás vérköpéssel jár???!!!! Visszatérve, a jelenben annyi vírus kering a levegőben,hogy az már félelmetes. Nincs annyi védőoltás talán az egész világon, hogy minden vírusra, bacira jutna belőle mindenkinek.
2009. dec. 27. 23:10
 10/10 A kérdező kommentje:

utolsó előtti válaszoló! sajnálom hogy ez történt! remélem rendbe jössz:( utolsó! igen! olyan sok vírus van hogy meg sem lehet számolni.

amúgy velem minden oké! szerintem az a 3 óra alvás volt a baj mert már semmi bajom. köszi a válaszokat! :)

2009. dec. 29. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!