Csomó a tarkón, mi lehet?
Figyelt kérdés
A tarkóm bal oldalán, a fülcimpámmal egy magasságban (kb. a haj alatt 1cm-vel) lett egy csomó. Kemény, tapintásra nem fáj, viszont ha fordítom a fejem akkor húzódik.
Mi lehet? Mitől lehet?
Lehet a sok evéstől, ami az elmúlt napokban volt az ünnep miatt?
23/F
2014. ápr. 22. 17:25
1/3 Klaudia2014 válasza:
Sajnos nekem is jött ki 3 a tarkomon és a kisagynál elmentem orvoshoz és azota járok vérvételekre...
2/3 anonim válasza:
Számtalan dolog lehet (zsírcsomó, nyirokcsomó, ciszta, nyirok daganat...), ezért orvoshoz kell menni vele, mivel vannak köztük veszélyesek is. Mivel nem fáj nyomásra, plusz egyébb tényezők miatt valószínűleg egy ártalmatlan zsírcsomó.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, valószínű az én felvetésem lesz a helyes, mert most, hogy visszatértem az egészséges kajákra, kezd elmúlni, már alig érezni.
2014. ápr. 26. 17:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!