Hogy lehet ez az ébredéses dolog?
Ha nem vagyok teljesen hulla fáradt, olyankor mikor este lefekszek eldöntöm pl. hogy ma 9kor fogok felkelni vagy fél kilenckor és tényleg sikerül is felébrednem mindenféle ébresztő nélkül. Igaz általában plusz minusz 5 perc az eltérés. Ma például eldöntöttem, hogy fél kilenckor fogok és 8:36kor ébredtem fel.
Viszont azt is észrevettem, hogy ilyenkor "éberebben" alszok, tehát nem olyan mélyen.
Ez azt jelenti, hogy jó a belső biológiai órám, vagy az időérzékem? Szerintem ez érdekes. :D
Figyelj, ez azért van, mert kialszod magad kb-ra, de ha mondjuk azt mondanád, hogy ma 5:02-kor fogok kelni (AM) akkor biztosan nem sikerülne ugyanígy:)
Ha ez mondjuk féléven át így lenne minden reggel, akkor mondanám, hogy ez nem szimpla véletlen, de így szerintem csak egybeesés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!