Inzulinrezisztenciám és reaktív hypoglycaemiám van. Alkoholt ilyen esetben? (Bőv. Lenn)
Nekem a dietetikus azt mondta, hogy a vacsihoz egy pohár száraz bor elfér.
Ha egyszer-egyszer többet akarok inni, akkor a töményeket mindig vmi édes dologgal keverjem (vodka-narancs, rum-cola stb.)
Szerintem csak nagyon nagyon ritkán igyál, olyat amiben kevés a cukor... és utána egyél mindenképp egy kis szénhidrátot.
Ugyanis
"A száraz borok, "diabetikus" sör és főként a tömény szeszkészítmények gátolják a máj cukorleadását, ezért a vércukor meredek eséséhez vezethetnek."
1-es elég érdekes, hogy te ihatsz colát-rummal... szerintem ez nagyon nem ajánlatos, ha inzulinrezisztenciád van.
3.: De hiszen leírtad, hogy miért kell vegyesben inni....
Azért, mert a tömény italok leb...ák a vércukrot. Ha egyszer jól bepiálnék töményből, és mellé nem innék valami cukrosat, akkor behipóznék. Ezért monda a dietetikus, hogy ha ilyenre kerül sor, akkor keverjem.
De nyilván nem javasolt, ahogy alapból nem javasolt hülyére piálni magad egy-egy buli alkalmával....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!