Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért vagyok ennyire fáradt...

Miért vagyok ennyire fáradt és álmos mindig?

Figyelt kérdés
Hiába alszom este 8-9 órát, délutánonként szükségem van rá, hogy lefeküdjek. Nem bírok fent maradni sokáig, illetve csak akkor, ha itthon vagyok és pl nem csinálok semmit csak gépezek, de így sem bírom 12 utánig. Viszont hogyha megyek valahova városba, szórakozni, akkor sosem bírom, 10-11 fele annyira fáradt vagyok már.
2014. ápr. 9. 20:54
 1/1 anonim ***** válasza:
Kicsi bővebben Magadról? Ezer dologtól lehet. Napi időbeosztás, sportolás, egészségi állapot, életkor, lelki állapot. Lehet, hogy Te is rájössz, ha komolyabban kezded elemezni a dolgokat. A természet egyébként úgy alkotta meg az embert, hogy késő este már álmos, a délutáni fáradságon el kell gondolkodni, bár senkinek nem egyforma a terhelhetősége.
2014. ápr. 17. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!