Beteg vagyok. De nem súlyos. Hogyan gyógyuljak meg a leghamarabb?
csak az a lényeg,hogy pihenj,ne nagyon mászkálj sehova,és hogy melegben legyél,és el kell kezdened izzadni. segíthetsz még teákkal(kakukkfű és a fehér mályva jó köhögésre) és más meleg étellel,levessel. ne egyél édességet,mert az nagyon gyöngíti az immunrendszert.ez a mézre nem vonatkozik,mert abban vannak más hasznos anyagok is a cukron kívül. gyümölcsöt,c-vitamint is egyél.jó még a gőzölögtetés, szóval hogy ráhajolsz a felforrósitótt vízre (amibe én szoktam egy teafiltert is rakni,hogy a gyógynövények is segítsenek valamennyire), vagy próbáld ki a lábfürdőt. az a lényeg,hogy átmelegedj.
én is most vagyok betegecske,de talán kezdek túllenni rajta. ha pihensz,2-3 nap alatt keresztülmegy rajtad,mint a barátomon, de ha nem,vagy csak gyógyszerezel, akkor egy hétig is elhúzódhat, mint ahogy velem történt.
Jobbulást!
Sok-sok forró tea, forró fürdő, meleg leves, sok zöldség-gyümölcs, egyébként nekem is pont ezek a tüneteim, több, mint 1hete:S
Mielőbbi gyógyulást kívánok!
Régen nem volt annyi beteg, mint most. Nagyapáink elvoltak gyógyszer nélkül is, mégsem voltak betegek, mert nem ettek ennyi tartósítószert, meg miegymást, mint most.
"Üdv a 21.században!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!