Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Van olyan itt aki már szedett...

Van olyan itt aki már szedett Panangint?

Figyelt kérdés
Ma voltam kardiológusnál szívultrahangon. Ma is (mint 3 évvel ezelőtt) kimutatta az UH hogy van egy enyhe fokú mitralis prolapsusom. Az orvos erre egy 10 mg-os Betalocot írt fel, de mivel mostanába elég sok extra bedogobásom volt, vagy épp ellenkezőleg, kimaradó szívütések így még a Panangint javasolta. Van olyan aki szedte ezt a gyógyszert? És milyen hatása van? A válaszokat előre is köszönöm.

2014. márc. 13. 20:06
 1/2 anonim ***** válasza:
Érdekes. Én is járok kardiológiára,éppen mitrális prolapsus miatt,de nekem azt mondta a kardiológus a Pananginra,hogy nem ajánlja szedni,de a főnököm (aneszteziológus,intenzívterápiás szakorvos)is azt mondja,ha a betegek kérdezik,hogy nem javasolja,mert a kálium tartalma miatt akár szívmegállást is okozhat. Nem tudom,hogy mi az igazság:)
2014. márc. 13. 20:22
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen én is gondolkoztam, mert volt olyan orvos aki kifejezetten nem ajánlotta a kálium miatt. Hát maradok a sima Betalocnál akkor szerintem. De azért köszönöm a választ, megerősítette a megérzésem.:)
2014. márc. 13. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!