Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Most már mindig hányni fogok,...

Most már mindig hányni fogok, ha ilyen témát hallok? (lent)

Figyelt kérdés

Világéletemben az a típus voltam, aki megszédült, ha vért vettek tőle, vagy akár anyajegyet vizsgáltak rajta, vagy ha csak simán a gerincferdülésemre gondoltam.

De most egy hónapja, biológia órán a csontokról beszéltünk,engem kivert a víz, fekete foltokat láttam, nem volt egyáltalán hányingerem, csak úgy jött a hányás.

Ma is csontos témáról volt szó a suliban, megpróbáltam elterelni a gondolataimat, és nem a tanárra figyelni, de újból kivert a víz, elfehéredtem, majd éreztem, hogy nagyon fáj a vakbelemnél, és újból hányás lett a vége.

Mindezek után pár perccel már úgy éreztem, hogy semmi bajom nincs az égvilágon, mintha semmi sem történt volna.

Szerintetek most már hányás lesz a vége az ilyen témáknak? Vagy ki fogom nőni? 16/L

2014. márc. 10. 15:54
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ez pánikroham, azt kellene rendbehozatni.
2014. márc. 10. 15:56
 2/3 A kérdező kommentje:

Hogy lehetne rendbe hozatni?

Én már a terhesség gondolatától is irtózom, nem tudom, hogy lesz egyszer gyerekem, de a terhességes videókra, filmekre rá sem bírok nézni.

Viszont a tv-ben az orvosszakértős műsorokat simán megnézem, legtöbbször undor nélkül.

2014. márc. 10. 16:03
 3/3 anonim ***** válasza:
Keress meg egy jó pszichológust.
2014. márc. 10. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!