Neha ugy erzem nem kapok levegot. Mitol lehet ez?
nemtudom hogy magyarazzam el, de olyan mintha nem menne le teljesen a levego a tudombe, csak ugy felig. Mintha nem "telne meg" teljesen. Nemtudom elmagyarazni igazan. Anyumnak mondtam azzal jott, hogy menjunk el orvoshoz. De hiaba mennek, nemtudnam elmondai neki se pontosan. Szerintetek mitol van ?
Baratnomnek is mondtam mar, es aztmondta, hogy neha o is szokta igy erezni. Nemertem..
Nem szeretnék pánikot kelteni,de akár tüdőgyulladásod is lehet. Nővéremnek is csak nehéz légzése volt hosszú ideig aztán egyik napról a másikra hirtelen hátfájás,véres köhögés,kórház. Még láza sem volt!
Jobb a békesség,és inkább meghallgattatni magad,mert ki tudja mi lehet valójában.
Menj el dokihoz,és inkább állapítsa meg,hogy semmi bajod!
Baratnom elment orvoshoz (aki ugyanigy erzett), es aztmondtak neki,h goy kalciumhiany. De olvastam itt egy kerdest ami ugyanerrol szolt, hogy nehezen kap levegot, de csak akkor amikor erre figyel. Es kb en is igyvagyok. Es ott aztirtak, hogy lehet pszihes alapon is.
SAJNOS nagyonhajlamos vagyok arra hogy mnden betegseget bebeszeljek magamnak...:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!