Szerintetek nem gáz hogy huszonkét évesen jövő héten megyek az ötödik pszichológusomhoz?
Eddig négynél voltam életem során, egyik sem tudott segíteni. Renegeteg betegségem volt már kevert-szorongásos depresszív zavar, anorexia, önsértés (falcolások, vágások), szomatoform zavarok amivel folyamatosan rohgangáltam az orvoshoz még éjjel is felhívtam az ügyeletet mert féltema szívrohamtól stb..
Ti mit gondoltok rólam? Milyen lehetek ha ilyen fiatalon is ennyi pszichológusnál voltam. Idegbeteg vagyok???!!! :O
szerintem csak utálod önmagad, és az életedet is.
ez a vagdosás, meg anorexia, ez mind saját magad bántása, és egyben kétségbeesett segélykiáltás is. valamit nem tudhatsz elfogadni.
A betegségtől, szívrohamtól, haláltól való hirtelen félelem arra figyelmeztet, hogy márpedig az élet véges.
egy nagy vívódás van benned, ami folyamatosan kínoz, pedig csak rá akar vezetni a helyes útra.
a probléma az, hogy bizonyos tudatállapotokban vagy idegállapotokban egyszerűen nem tudsz egy szebb jövőre gondolni. ezért van az, hogy ez mindig egy nagy gödör, amiben minél mélyebben vagy annál nehezebb kijönni.
szerintem a pszichológus szakma az, amiben legkisebb arányban számít az iskolában tanult tudás, és legnagyobban a tapasztalat, meg az érzelmi intelligencia. könnyen lehet, hogy a pszichológusaid nem voltak megfelelőek a problémádra.
nagy erőfeszítéssel biztos vagyok benne, hogy ki tudsz ebből jönni, és normális életet élhetsz. az így szerzett rengeteg rossz élményedet, pedig tapasztalatként fogod tudni hasznosítani. gondolj bele, hogy egy normálisan élő ember mennyire rosszul reagál a lelki fájdalomra, csalódásra. te ebben már annyira edzett vagy, hogy teljesen sérthetetlen leszel ha ebből kigyógyulsz:)
lehet, hogy sok hülyeséget írtam, 0 szakértelemmel, csak éltem már át hasonlót, és így visszagondolva ezeket tudom neked mondani.
sok szerencsét az 5. pszichológusodhoz!
Legelősször ingyenesen voltam nevelési tanácsadóban 10 évesen mert akkor gondok voltak az iskolában, majd 15 évesen is nevelési tanácsadóban mert szakított velem a párom és folyamatosan azt mondtam a családomnak hogy megölöm magam. Majd nem is tudom pár évvel később 17-18 lehettem elmentem pszichológushoz mert akkor már súlyos anorexxiás voltam, hánytattam magam, alig ettem belgyógyász is el volt hűlve amikor meglátta a véreredményemet minden második érték csillagos lett annyira felborult a szervezetem egyensúlya. Az önmagam vágásai már régebb óta megvannak de azon sajnos nem tudott segíteni a pszichológus. Ő volt a harmadik sajnos ő nem vállalt tovább (pedig alkalmanként 6000 adtam neki) mert azt mondta nem tartom a szabályokhoz magam, éjfélkor hívtam néha és erre bepöccent. Az eddigi legutolsó is magán volt de sajnos ő meg nem kedvelt úgy éreztem nem szeret eléggé így kiléptem a terápiából kb 5-6x ha voltam nála.
Most pszichiáterhez is járok és ő javasolt egy kiváló szakpszichológust kifejezetten olyan emberekkel foglalkozik mint én is vagyok. Gyógyszereket szedek már két éve azóta már híztam is, ritkán de még vágom magam a bokámat és a csípőmet hogy ott ne lássa senki. Viszont folyamatosan megvan bennem az hogy nem érzem magam jól, valahogy hiányzik egy lelki tanácsadó aki fogná a kezem és átvezetne a nehézségeken
Nagy reményeket fűzök hozzá, még nem ismerem de remélem beválik majd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!