A Béres Actival Energia vitaminról vélemények?
nem tudom ki az a Lenkei, de ha ilyet állít máris szimpatikusabb a számomra... amatõr hosszútáv futó vagyok és tapasztaltam, hogy a tvben reklámozott vitamin=placebo...
scitek multi pro pluszt szedek, azzal én sem értek egyet, hogy minden nap kell rengeteg vitamint szedni de 3-4 naponta egy adag lecsúszik, van mikor kevesebb is. amúgy mai bolti zöldségböl és húsból nem is venne fel az ember sok vitamint, de a falusi bioban még mindig hatványozottan több van...
A legtöbb divatvitaminba 60-100mg c-vitamint raknak, ez az ajánlott mennyiség, ezt a mondatot sokan félre értik, ez az a mennyiség ami kell naponta hogy ne kapj skorbutot és ne halj meg... de ha sportolsz, nehezet dolgozol, vagy ne adj isten bagózol, akkor a szervezet meghálálja a 2-4000mg c-vitamint testtömegtõl függõen.
Az meg, hogy nem vagy beteg mert elkerültek a baktériumok, vírusok stb az nem jelenti, hogy ne lehetne vitamin hiányod...
# 3/8 Időpont 02-27 11:14
Amúgy meg egyetértek Veled! Nyilvánvalóan egy 120 kilós kőművesnek, aki pl. egész nap sódert lapátol más mennyiségre van szüksége, mint egy 50 kilós titkárnőnek aki egész nap csak a számítógép előtt ül :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!