Miért nem tudok többet aludni?
Figyelt kérdés
6-7, de rosszabb esetben 5 óra alvás után már felébredek, de nem ám szépen lassan, hanem egyszer csak ébren találom magam. Általában éjjel 1-2 körül fekszek le és 7-kor már ébren vagyok. Aztán fekszek kb. másfél órát (!), próbálok visszaaludni, sikertelenül. Az viszont érdekes, hogy esténként olyan fáradt vagyok, hogy úgy érzem, 1 egész napot áttudnék aludni: pl. olvasás közben az ágyon fekszem és minden új bekezdésnél lecsukódik a szemem és már aludnék is. Nagyon rossz ez így, mert fáradt vagyok, hangulatváltozásaim vannak, keveset eszek, szédülök. Ja és volt már olyan, hogy mikor rájöttem, ismét korán felkeltem, nagyon komoly dühroham tört rám és legszívesebben valami kárt tettem volna magamban. Van egy kisebb fokú szorongásom is. Tudtok segíteni ? Megköszönném :)2014. febr. 25. 10:34
1/2 anonim válasza:
Ha este leragad a szemed, miért nem fekszel le korábban?
2/2 anonim válasza:
Feküdj le korábban, lehet amúgy alvászavar is vagy a szorongástól. Menj el pszichológushoz, majd ott segítenek a problémádon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!