Vérszegények! Ti milyen tünetekkel fordultatok orvoshoz, amikor kiderül, hogy vérszegények vagytok?
2: sajnálom!:(
Köszönöm a válaszokat, ma kérek az orvosomtól beutalót vérvételre!
Egyszer egy vérvételen (más okból lett csináltatva)... kiderült, hogy nem vagyok még vérszegény, de majdnem. El kezdtem enni a Neo Ferro Folgammát 3×1-et 2× fél évig.
Utána csináltattunk még egy vérképet- (2 év után. A háziorvos le se szart-.-")-
-elkezdett hullani a hajam (a fele kihullott)
-egyre szárazabb volt a bőröm...
-sápadt voltam, és fehér
-mindig fáradt, egyre belassultabb
-a pulzusom megemelkedett
-a nyelvem égett..
-a karjaim egyre hidegebbek lettek..
-és napi 14 óra alvás is kevés volt....
A vérkép kimutatta a vashiányos vérszegénységet. De olyan szinten, hogy vénás vasat kaptam hetekig. Aminek nem volt meg az eredménye. A vasam csökkent!!!!
Elmentünk egy belgyógyászhoz, aki csinált vasterhelést, és egy gyomortükrözést.
Kiderült, hogy idült gyomornyálkahártya-gyulladásom van, és a vasat egyáltalán nem veszi fel a szervezetem...
Most várunk az eredményekre, mivel szövettani mintát vettek a gyomromból... (6-ot is)... Felszívódási rendellenességem van.
Be vagyok lassulva, és valami borzalmas. Nem tudom, hogy mi lesz velem:D
Szóval a lényeg a lényeg. Menj el vérvételre, mert az nem hazudik:) De ha úgy érzed, hogy a háziorvosod nem foglalkozik veled, akkor keress fel egy szakembert!
Szia!
Szédülés,gyengeség és ájulás.
Emelett ami nálam nem volt de másnál elöfordulhat!
sápadtság,ingerlékenység,fázékonyság,nehezen gyógyuló seb.
Ami ritkábban ugyan de elöfordul:étvágytalanság,hányinger,puffadás,székrekedés vagy épp hasmenés..
A webbetegen amúgy ezek mind mind levannak irva! :)
Voltál már orvosnál?Mi lett a vérképed eredménye?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!