Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Vérszegények! Ti milyen...

Vérszegények! Ti milyen tünetekkel fordultatok orvoshoz, amikor kiderül, hogy vérszegények vagytok?

Figyelt kérdés

2014. febr. 24. 08:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Én fáradékony voltam és ijesztően sápadt.
2014. febr. 24. 08:12
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én is nagyon fáradt voltam és rossz volt a közérzetem, levették a véremet, kiderül nagyon alacsony a hemoglobin szinten, aztán a legszörnyűbb egy nagy labor keretein belül az is kiderült, hogy leállt mindkét vesém és ez okozza a vérszegénységet. Remélem neked csak egy sima mezei vérszegénységed van, de azért menj el orvoshoz, mert azt mondják, ha én hamarabb elmegyek, még lehet meglehetett volna menteni a veséimet. :S
2014. febr. 24. 13:35
 3/5 A kérdező kommentje:

2: sajnálom!:(

Köszönöm a válaszokat, ma kérek az orvosomtól beutalót vérvételre!

2014. febr. 24. 14:40
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer egy vérvételen (más okból lett csináltatva)... kiderült, hogy nem vagyok még vérszegény, de majdnem. El kezdtem enni a Neo Ferro Folgammát 3×1-et 2× fél évig.

Utána csináltattunk még egy vérképet- (2 év után. A háziorvos le se szart-.-")-

-elkezdett hullani a hajam (a fele kihullott)

-egyre szárazabb volt a bőröm...

-sápadt voltam, és fehér

-mindig fáradt, egyre belassultabb

-a pulzusom megemelkedett

-a nyelvem égett..

-a karjaim egyre hidegebbek lettek..

-és napi 14 óra alvás is kevés volt....

A vérkép kimutatta a vashiányos vérszegénységet. De olyan szinten, hogy vénás vasat kaptam hetekig. Aminek nem volt meg az eredménye. A vasam csökkent!!!!

Elmentünk egy belgyógyászhoz, aki csinált vasterhelést, és egy gyomortükrözést.

Kiderült, hogy idült gyomornyálkahártya-gyulladásom van, és a vasat egyáltalán nem veszi fel a szervezetem...

Most várunk az eredményekre, mivel szövettani mintát vettek a gyomromból... (6-ot is)... Felszívódási rendellenességem van.

Be vagyok lassulva, és valami borzalmas. Nem tudom, hogy mi lesz velem:D

Szóval a lényeg a lényeg. Menj el vérvételre, mert az nem hazudik:) De ha úgy érzed, hogy a háziorvosod nem foglalkozik veled, akkor keress fel egy szakembert!

2014. márc. 10. 21:49
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Szédülés,gyengeség és ájulás.

Emelett ami nálam nem volt de másnál elöfordulhat!

sápadtság,ingerlékenység,fázékonyság,nehezen gyógyuló seb.

Ami ritkábban ugyan de elöfordul:étvágytalanság,hányinger,puffadás,székrekedés vagy épp hasmenés..

A webbetegen amúgy ezek mind mind levannak irva! :)

Voltál már orvosnál?Mi lett a vérképed eredménye?

2014. márc. 13. 00:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!