Az normális ha tanitási órán néha ugy elkap a röhögés hogy nem birom abbahagyni?
Figyelt kérdés
és semmi indokom sincs rá hogy nevessek:D pl. olvasok hangosan egy verset és egyszer csak nem birom folytatni mert annyira rámjön a nevetés :S 16/F2009. dec. 9. 21:28
1/12 anonim válasza:
Vidám fiú lehetsz :D
Csak nem értem mért röhögsz xD
Nem baj csak hülyének néznek :D
2/12 anonim válasza:
Na ezzel én is így voltam,de egyetemre kinőttem:D
3/12 anonim válasza:
tanár vagyok, normális, abban a korban vagy. Ki fogod nőni, ne izgulj:)!
4/12 anonim válasza:
Szerintem abnormális o_O De így kerek a világ! :D
5/12 anonim válasza:
Te legalább tudsz olvasni.Nekem voltak olyan osztálytársaim,akiknek ez nem igazán ment.
6/12 anonim válasza:
Én is ilyen vok, de csak németórán. Nem tom miért a tanárnő felhív és elkap a röhögés, talán a hangja vagy csak ő maga miatt.
14/F
7/12 anonim válasza:
Ó, ez tök jó. Nekem is volt ilyen időszakom gimiben és olyan jó visszaemlékezni rá a barinőmmel. "emlékszel mennyire röhögtünk és akkor..." :-)
8/12 anonim válasza:
Nyugi mi is állandóan ezt csináljuk. És kb óra közepén mindenki rázkódik a padon úgy visít. És a végén már a tanár is kajak röhög rajtunk.
9/12 anonim válasza:
Nekem is volt néha ilyen, pánikroham-szerű nevetés. És már folyt a könnyem, nem bírtam abbahagyni, pedig szörnyű volt. Ilyenkor valaki kell, hogy nyugodtan beszéljen hozzám, és folyamatosan a szemembe nézzen. Sok nagy levegő, és elmúlik. Elég ijesztő tud lenni, de nem tudom mitől van
10/12 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen, de elmúlt. És egyszer nagyon ciki helyzetbe is kerültem emiatt, mert egy temetésen is rámjött.. :( (az elhunytat nem nagyon ismertem, "pofavizitből" voltam a temetésen, viszont mögöttem elbotlott egy férfi egy ágban, és elterült. Mondani sem kell, hogy mekegtem a visszafojtott röhögéstől és csak én láttam a botlási jelenetet, így a többi gyászoló döbbenten nézett rám. Azóta se kerültem még ilyen kínos helyzetbe.. remélem nem is fogok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!