Nem. Jobbára csak figyelemfelhívó jellegűek.
Nem érdemes csinálni, mert ronda hegek maradnak utána, és az emberek nem sajnálnak annyira, mint amennyire feldühödnek a tehetetlenségeden.
Vagdosás helyett mondjuk kezdj el valamilyen küzdősportot. A bátyám 15 éve aikido-zik, az unokanővérem pedig napi 2 km-es úszással kezdi a napot. Én jógázom. :)
"a második hozzászólásban láthatod a kérdésedre a választ."
Tehát mert szimplán hülye vagy?
De kérdem én, akkor miért nem csinálod rendesen?
Igyál sósavat, vagy nyeljél százas szögeket, vagy vágd meg tisztességesen magad, ne csak karcolgass...
Én nem látom a képet..
De ha sima vagdosás, akkor az tökéletes gyakorlása annak, hogy elfogadjuk: a testünk a világgal együtt csak egy hologram, a 'fájdalom' amit a testünk 'sérülésekor' érzünk nem több mint elektromos impulzusok amelyek beérkeznek az agyba, és ott igen valóságosnak tűnő fájdalom érzetét (illúzióját) keltik.
Stressz átalakításának viszont nem ez a módja!
Milyen stresszt?
Hány éves vagy 14?
Milyen stressz ér? Hogy hétfőre meg kell csinálni a házi feladatot és nem tudsz egész hétvégén facebookozni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!