Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ezek nem olyan durva vágások,...

Ezek nem olyan durva vágások, ugye?

Figyelt kérdés
[link]
2014. febr. 7. 14:25
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Miért kell ezt csinálni?
2014. febr. 7. 14:34
 2/13 anonim ***** válasza:
Legalább csinálnád rendesen, hülyegyerek!
2014. febr. 7. 14:35
 3/13 A kérdező kommentje:
Kedves első, a második hozzászólásban láthatod a kérdésedre a választ.
2014. febr. 7. 14:38
 4/13 anonim ***** válasza:

Nem. Jobbára csak figyelemfelhívó jellegűek.

Nem érdemes csinálni, mert ronda hegek maradnak utána, és az emberek nem sajnálnak annyira, mint amennyire feldühödnek a tehetetlenségeden.

Vagdosás helyett mondjuk kezdj el valamilyen küzdősportot. A bátyám 15 éve aikido-zik, az unokanővérem pedig napi 2 km-es úszással kezdi a napot. Én jógázom. :)

2014. febr. 7. 14:53
 5/13 A kérdező kommentje:
Nem figyelemfelkeltésből csinálom. Egyszerűen csak azért próbálok ilyet a mély helyett, hogy NE vegyék őket észre.
2014. febr. 7. 14:59
 6/13 A kérdező kommentje:
Sajnos egy faluban lakom és nagyon nincs lehetőségem ilyenre. Jógázni próbáltam de nem jött be nagyon.
2014. febr. 7. 14:59
 7/13 anonim ***** válasza:

"a második hozzászólásban láthatod a kérdésedre a választ."

Tehát mert szimplán hülye vagy?

De kérdem én, akkor miért nem csinálod rendesen?

Igyál sósavat, vagy nyeljél százas szögeket, vagy vágd meg tisztességesen magad, ne csak karcolgass...

2014. febr. 7. 15:27
 8/13 A kérdező kommentje:
Csináltad már? Hm? Én nem meghalni akarok, csupán kicsit átalakítani a stresszt. Elmondanád hány éves vagy?
2014. febr. 7. 15:31
 9/13 anonim ***** válasza:

Én nem látom a képet..

De ha sima vagdosás, akkor az tökéletes gyakorlása annak, hogy elfogadjuk: a testünk a világgal együtt csak egy hologram, a 'fájdalom' amit a testünk 'sérülésekor' érzünk nem több mint elektromos impulzusok amelyek beérkeznek az agyba, és ott igen valóságosnak tűnő fájdalom érzetét (illúzióját) keltik.

Stressz átalakításának viszont nem ez a módja!

2014. febr. 7. 15:39
 10/13 anonim ***** válasza:

Milyen stresszt?

Hány éves vagy 14?

Milyen stressz ér? Hogy hétfőre meg kell csinálni a házi feladatot és nem tudsz egész hétvégén facebookozni?

2014. febr. 7. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!