H1N1 oltás után zsibbadásos tünetek? Van másnak is? 4 hete kaptam az oltást,3 hete zsibban a talpam!
Jéééé, nekem a bal kezem kisujja zsibbad, de az is lehet, hogy csak 1 hete baromira bevertem.
Abba a kezembe kaptam az oltást. viszont a férjemnek és gyerekemnek semmi baja nincs.
Elhiszem,hogy kétségeid vannak az oltással kapcsolatban,
hiszen itt az interneten is 50-50%-os a hozzá állás-e kérdésben! Mivel ez egy teljesen új dolog, így semmi sincs még bizonyítva. Ezért adnak dokik is kitérő válaszokat, vagy a laikus betegre bízzák a döntést! Azért csak menj el a dokihoz, hátha Ő bölcsebb az átlagnál-...
Az oltás tele van nyomva higannyal, és egyébként volt, aki paralízist kapott tőle, egy nő pedig agykárosodás.
Több infó (csak magas szintű angol/német/francia tudással!): [link]
En nem oltattam be magam, viszont az egyik ismerosom igen, es azt mondta, hogy az oltas utan 16 nappal elkezdett viszketni a fejen egy pontban. Felhivott, mondtam neki, h vakarja meg. Megvakarta. Elmult a viszketes. XD
S.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!