Hogyan lehet átállni arra, hogy valaki rendszeresen hajnalban keljen és ne érezze magát egész nap ramatyul?
napi 4 óra alvással semmit nem tehet, maximum nyomathat rengeteg koffeint és halhat meg fiatalon... kellene a napi 8 óra, olyan nincs, hogy valaki nem tud elaludni 11 előtt, maximum nem akar...
amúgy nekem is ez volt a bajom, én esti tv-ről átszoktam hangoskönyvekre, általában 10-20 perc alatt bealtatnak, és legalább művelődök is...
"olyan nincs, hogy valaki nem tud elaludni 11 előtt, maximum nem akar... "
Ilyen hülyeséget hogy lehet írni?
Biztos nem akar elaludni, mert jó neki a napi 4 óra alvás igen. Majd ha te is dolgoztál 3 napon belül 36 órát összesen 10 óra alvással, akkor írj ilyen baromságokat.
én heti 40 órát dolgoztam, 15 óra alvással állandó délelõttben, és képzeld, azért nem feküdtem le idõben, mert nem akartam... mert játszani kellett, mert filmet kellett nézni stb stb, csak mikor már halálvágyam volt a hétköznap gondolatától, átt kellett gondolnom ezt a dolgor, ezért változtattam rajta...
amúgy a kérdezõ leírása alapján itt is állandó délelõtrõl van szó, tehát a hülyeséget te írod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!