Miert faj minden reggel a hasam?
Figyelt kérdés
Minden reggel amint felkelek elkezd fajni a hasam..a gyomrom.
Ego szuro erzes de miutan eszek elmulik aztan meg 1-2 ora mulva ujra.. :(
15/L
2014. jan. 31. 08:07
1/8 anonim válasza:
Szerintem sok a gyomorsavad. El kéne menned a háziorvoshoz és kérni rá valami gyomorsav lekötő gyógyszert. Pár hét alatt helyrehoz.
2/8 A kérdező kommentje:
Beutalt a sebeszetre mivel gyomorfekelyre gyanakszik de anya nem visz el mivel szerinte semmi bajom..
2014. jan. 31. 08:21
3/8 anonim válasza:
Hát... nem tudom, hogy jó megoldás-e egyből sebészetre menni. Én röntgenre mentem és ott vizsgáltak meg először, hogy van-e fekélyem. Mert még mindig könnyebb meginni azt a löttyöt ami kell a gyomorröntgenhez, mint a gyomortükrözés. Az utóbbi nagyon kellemetlen.
4/8 anonim válasza:
engem is küldtek sebészetre, ők küldenek majd röntgenre is. Ha anyukád nem visz, menj egyedül, v egy barátoddal. Ez nagyon komoly betegség, ne várj vele, nem lesz jobb, csak rosszabb. Anyukádnak meg külön gratulálok! Majd ha mentőt kell hívni, mert embriópózba gömbölyödve üvöltessz a fájdalomtól, mert átlyukadt a gyomrod, akkor majd elhiszi?
6/8 anonim válasza:
Mikor vacsorázol? Sokan terjesztik azt a butaságot, hogy este 6 után nem szabad enni. Ha esetleg te is ezt csinálod, az is okozhatja a hasfájást.
7/8 A kérdező kommentje:
8korul vacsizok es ra 1 1,5 orara alszom
2014. febr. 1. 19:41
8/8 anonim válasza:
Stressz? Nekem gimiben fájt 4 évig minden reggel a hasam. Mondjuk felnőttként sem tudok reggel enni, mert így már attól fáj, hiába próbáltam rászoktatni magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!