A hasam jobb oldalt nagyon kemény állandóan . Baj lehet?
Figyelt kérdés
pontosabban jobb oldalt,alul-középen vagy hogy mondjam. olyan mintha, egy fal lenne ott és nem lehetne tovább nyomni. nagyon kemény. ez baj jelenthet? állandóan fáj a hasam, mintha megrontottam volna a gyomrom, pedig semmi.2014. jan. 30. 18:42
1/11 anonim válasza:
Régóta tart? Vakbélgyulladás tünetei is lehetnek, de valami epebajra is lehet gondolni, nem elhanyagolható a köldöksérv sem bár az nem szokott fájni.
Javaslok egy háziorvos(belgyógyász) aki körbe tapogat, aztán elmondja milyen gyanú merült fel és tovább küld gasztroenterológiára.
2/11 anonim válasza:
Igen és mindezeken kívül lehet még vagy ezer probléma, de sokkal valószínűbb, hogy semmi bajod nincs, mert annak más tünete is lenne. Bár nem értem, hogy mi az, hogy állandóan fáj a hasad? Mégis mióta? Ha tényleg fájna már régen megnézetted volna magad,nem? Azért ennyiből, amit leírtál egy kicsit nehéz a gyakori kérdéseken eldönteni, hogy mi lehet a bajod.
3/11 anonim válasza:
szerintem még ma menj el a legközelebbi kórház ügyeletére. inkább vakbélnek tűnik, ami ha perforálódik meghalsz.
4/11 anonim válasza:
Ha van étvágyad és eszel is rendsen, szinte kizárt, hogy vakbél vagy még nem olyan súlyos. Kórházba ne rohanj vele, mert ilyen tünetekkel még vakbélgyulladás fenállása esetén is max reggel vagy délben műtenek meg, addig bent fekhetsz.
5/11 anonim válasza:
Nő vagy ? Mert akkor nőgyógyászati dolgok is szóba kerülhetnek ...
6/11 A kérdező kommentje:
lany vagyok 14 eves:)
2014. jan. 30. 19:44
8/11 anonim válasza:
Tényleg el kéne menned orvoshoz. Csak ő mondhat biztosat!
9/11 A kérdező kommentje:
jaj,az lehet hogy azert van mert jelenleg pont megvan?:)deelotte is fajt/kemeny volt.
2014. jan. 31. 07:29
10/11 anonim válasza:
Ha menstruáció előtt is fájt a hasad, és kemény volt, és ez így marad utána is, akkor mindenképpen menj el orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!