Az egyetlen vágyam hogy aludjak, normális ez? Ha nem min és hogyan változassak?
Figyelt kérdés
Gimis vagyok és sokat kell tanulnom, ráadásul még edzésre is járok és elég sokat foglalkozok a szépségápolással, ezért hétköznap általában 5-6 órát szoktam aludni. De ebbe benne van az is, hogy nehezen alszok el, van úgy h már szinte egy zombi vagyok a fáradtságtól, de nem tudok elaludni. Hétvégente általában 12 órát alszok, péntek délután nincs semmi elfoglaltságom és egészen vasárnap délelöttig fekszem az ágyban, ki se tudok kelni onnan. Szívesen csinálnék vmit hétvégente (plázázni, mozizni, bnőkkel), de úgy érzem ahhoz is fáradt vagyok h beszélgessek velük. Úgy látszik engem nagyon megvisel a fáradtság.2014. jan. 25. 14:24
2/3 A kérdező kommentje:
Kb. 0,75 - 1 litert
2014. jan. 26. 22:02
3/3 anonim válasza:
A 0,75 liter borzasztóan kevés, igyál többet! Lehet, hogy segít, de mindenképp egészségesebb, a szervezetednek szüksége van a folyadékra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!